Great things never came from comfort zones
Pieter (°1991) startte in de slagersschool van Diksmuide. Daar kwam hij in contact met traiteurbereidingen en ontdekte hij een nieuwe passie: koken. Na het middelbaar trok hij naar Spermalie in Brugge en Ter Duinen in Koksijde. Hij ging op buitenlandse stages en kon uiteindelijk aan de slag bij ’t Notarishuys in Diksmuide, Bistro Refter in Brugge, slagerij/traiteur Antoon en feestzaal Hof ter molen in Leke. Ondertussen is hij al jaren een gepassioneerde kok.
Virginie (°1990) studeerde af als bachelor in de bio- en agro-industrie. Pas enkele jaren na haar studies sloeg de liefde voor Pieter over en kwam ze voor het eerst in contact met de horecawereld. Ondertussen is ook Virginie meerdere jaren actief als zaalmedewerker bij Hof ter molen in Leke en later zaalverantwoordelijke bij Père et Mère in Diksmuide. De liefde voor wijn was al lang aanwezig, maar haar kennis heeft ze bijgeschaafd.
Pieter en Virginie zijn getrouwd en hebben twee kinderen: Gisèle & Pierre. Ze hebben hun karaktervolle woning omgebouwd in een sfeervolle bistro met ruim zonnig terras om hier hun klanten te kunnen ontvangen. De ideale locatie om te genieten van lekker eten, een goed glas en aangenaam gezelschap.
Streekgebonden, vers, puur, kwalitatief,..
Le meilleur repas est celui que l'on passe entre amis
Lekker eten, een goed glas en aangename compagnie. Dit is wat ons gelukkig maakt. Deze passie willen we delen met onze klanten. Iedereen wordt dan ook ontvangen met een glimlach en een vriendelijk woord. Het is de bedoeling dat onze gasten zich comfortabel voelen en hierdoor maximaal kunnen genieten van een heerlijke lunch of diner. Ook na de maaltijd willen we de mensen nog de kans geven om na te genieten met een intense koffie, lekker glas wijn of misschien wel iets sterker.